eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A kecske és a farkas - a két elválaszthatatlan barát - képpel

Elválaszthatatlan baráttá vált egy kecske és egy farkas az egyik kínai állatkertben, miután a két állatot véletlenül egy ketrecbe zárták össze.

A nancsongi Fehér Torony Park gondozói szerint a két állat imádja egymást, egyszerűen elválaszthatatlanok. "Ha a kecske elkószál, a farkas addig üvölt és rohangászik fel-alá, míg a barátja vissza nem tér" - mesélte a gondozójuk, Hszu.

A ragadozó és a zsákmány véletlenül került össze. Egyik reggel Hszu éppen nyitotta a kecske ketrecének ajtaját, hogy kiengedje az állatot, amikor a legnagyobb megdöbbenésére onnan a farkas jött elő. Mint kiderült, Hszu előző este rosszul zárta be a rácsos ajtót.

Beszámolója szerint a farkas egyenesen a kecske felé rohant, és üvölteni kezdett. Szerencsétlen kecske annyira megrémült, hogy szemmel láthatóan reszkettek a lábai.

A gondozó védte a szerencsétlen állatot, míg a kollégái a segítségére nem siettek. Az első találkozás azonban nem bizonyult meghatározónak a későbbi "kapcsolat" szempontjából, ugyanis ahogy a két állat egyre jobban "megismerte egymást", "beszélgetni" kezdtek. "Azt is mondhatnám, hogy flörtöltek egymással" - magyarázta Hszu.

A gondozók öt nap után arra az elhatározásra jutottak, hogy ha a kecske meg a farkas annyira "akarja", hát összeengedik az állatokat. Azóta a két állat mindent együtt csinál - csak az ételt nem osztják meg egymással; a farkas ragaszkodik a húshoz, a kecske pedig nem adja fel vegetáriánus étrendjét.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×