eur:
391.28
usd:
366.66
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A rendőrség a leginkább melegbarát munkáltató

Évente összeállítják azoknak nagy-britanniai munkaadóknak a listáját, amelyek a leginkább melegbarátak. Skóciában a rendőrség nyert.

A homoszexuálisok és biszexuálisok jogait védő jótékonysági szervezet, a Stonewall ma hozta nyilvánosságra 2008-as munkahelyi egyenjogúsági indexét, amelyen a skót munkaadók közül a rendőrség, pontosabban annak második legnagyobb fegyveres szervezete, a lothiani határrendőrség nyert.

A Stonewall skóciai igazgatója reményét fejezte ki, hogy a jó példát a többi munkaadó is követni fogja majd. "Prioritásként kezelik a homofóbiával való leszámolást, és bebizonyították, hogy megfelelő irányítással és jóakarattal a munkahelyen olyan környezet teremthető, amelyben a melegek ugyanúgy boldogulhatnak, mint a heteroszexuálisok" - jelentette ki Calum Irving.

A 100-as toplistát a szervezet annak alapján állítja össze, hogy a munkaadók hogyan bánnak a homo- és biszexuális alkalmazottakkal és fogyasztókkal.

A lothianiak a 11. helyen végeztek - 80 helyet ugorva előre az egy évvel korábbihoz képest. A skót kormány is jól szerepelt: az 51. helyet szerezte meg.

A száza toplista élén a bűnözés csökkentésére létrehozott jótékonysági szervezet, a Nacro végzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×