eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Kényelmetlen" gyerekkel kocsmázni

Csak két italt fogyaszthatnak azok, akik a gyerekükkel térnek be a kocsmába - így döntött az egyik nagy-britanniai pub hálózat. A döntéssel azt akarják elérni, hogy a gyerekes szülők kevesebb időt töltsenek az ivókban.

A JD Wetherspoon szóvivője megerősítette, hogy a hálózat pubjaiban a gyerekkel érkezők ezután csak két italt fogyaszthatnak el, mert akkor hamarabb hazamennek. Mivel a gyerekek nem tudnak játszani, így igen "kényelmetlen" velük kocsmázni - tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy akár üdítőital vagy kávé felszolgálását is megtagadhatják az alkalmazottak a gyerekes szülőktől, hogy megkurtítsák kocsmai tartózkodásuk időtartamát.

A Wetherspoon 683 pubot üzemeltet Nagy-Britanniában.

Az új vállalati politikáról a BBC úgy szerzett tudomást, hogy valaki jelezte: vacsorázni tért be a családjával és a barátaival a lánc egyik pubjába. A pincér előre figyelmeztette őket, hogy csak két italt fogyaszthatnak - mert gyerekkel vannak.

A pincér azt is közölte, hogy az intézkedés célja megvédeni a gyerekeket a "kegyetlenségtől". Ez utóbbival kapcsolatban azonban a hálózat szóvivője annyit közölt: erről szó sincs, ez már az alkalmazott "magán magyarázata" volt.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×