eur:
389.66
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem tudja, mit vegyen karácsonyra? Itt a parfüm - 37 millióért!

Nem tudja, mit ajándékozzon karácsonyra a barátnőjének, akinek már megvan mindene? Ez nem lehet gond, egy brit cég kínálja a tökéletes ajándékot: a világ legdrágább parfümjét.

A No.1 új változata, az Imperial Majesty csak erősen korlátozott mennyiségben kerül forgalomba, az ára ismeretében nem véletlenül: ez ugyanis a világ legdrágább parfümje, amelyből egy üveg 215 ezer dollárba (37 millió forintba) kerül.

De megéri az árát: az 500 milliliteres üvegcse Baccarat kristályból készült, és egy ötkarátos gyémántokkal kivert, 18 karátos aranylánc díszíti. Megvásárolni kizárólag karácsonyig lehet.

A parfümöt a Clive Christian brit luxuscikkeket gyártó cég dobta piacra, és a világ legdrágább parfümjeként bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is. "Az árában benne van a kézbesítési díj is - egy Bentley-vel viszik házhoz" - nyilatkozta a Guinness szóvivője, Madalyn Bielfeld.

A parfüm annyira exkluzív, hogy mindössze tíz üveg készült belőle, és előre meg kell rendelni. "Azzal a tudattal terveztük meg, hogy az ár nem számít" - ismerte el Clive Christian, az illat "szülőatyja".

Azoknak a reménybeli vásárlóknak a számára, akiknek mégis számít az ár, ajánlanak egy olcsóbb változatot is az illatkompozícióból, amelyet egzotikus alapanyagokból, többek között tahiti vaníliából és érett indiai szantálfából alkottak. Ebből már 2350 dollárért (403 ezer forintért) kapható 30 milliliter New Yorkban, az Ötödik sugárúton, a Saksnál. A még kevésbé erős koncentrációjú szprét pedig már 865 dollárért vesztegetik.

"Számomra ez a parfüm jelenti az abszolút luxust" - jelentette ki Clive Christian.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×