eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Fotó bizonyítja, hogy Nagyláb mégis létezik - nézze meg!

Azt állítja egy pennsylvaniai vadász, hogy sikerült lefényképeznie a legendás Nagylábat, amelyről sokan állítják, hogy az amerikai erdőkben és, de akinek a létezését még senkinek nem sikerült bebizonyítnia.

A szkeptikusok szerint egy összegörnyedt szőrös állatot ábrázol a kép - talán egy bőrbeteg medvét, nem pedig Nagylábat. A képet Rick Jacobs egy önkioldós fényképezőgéppel készítette, amelyet egy fára rögzített a Pittsburgh-től északkeletre fekvő Allegheny Nemzeti Parkerdőben; saját bevallása szerint nem Nagylábra, hanem szarvasra "vadászott" vele.

"Fogalmam sincs, milyen állat lehet, évek óta vadászom, de hasonló teremtménnyel még soha nem találkoztam" - jelentette ki Jacobs, aki miután szeptember 16-án megtalálta a felvételt a gépben, azonnal megkereste a Nagyláb Kutató Szervezetet.

A Nagylábról szóló bejelentéseket kivizsgáló szervezet munkatársa, Paul Majeta szerint a képen egy "főemlős-szerű teremtmény látható - talán egy fiatal Nagyláb".

A pennsylvaniai vadásztársaságnak azonban van egy sokkal ésszerűbb magyarázata is. "Egyértelmű, hogy egy rühös medve látszik a képen" - jelentette ki a szóvivőjük, Jerry Feaser.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×