Manju Malhi, a brit-indiai származású szakács már számos elismerést kapott Brit Spice (Brit fűszer) című szakácskönyvéért, amelyben az angol és az indiai konyhát próbálta meg ötvözni, méghozzá úgy, hogy megfelelő fűszerezéssel készítette el a hagyományos szigetországbeli ételeket.
A hagyományos angol ételek, például a húsos tepsiskrumpli (shepherd's pie) vagy a főtt bab (baked bean) nagyon finom lehet, ha kellően megfűszerezik - állítja Manju Malhi.
A hölgy most Új-Delhiben nyitja meg angol éttermét, hogy bebizonyítsa: az angol ételek nem csak túlfőtt zöldségekből, sült marhából vagy hamburgerből és sült krumpliból állnak.
A séf emellett egy negyven részes főzőműsort is készít egy új életmódcsatornán, így az indiaiak nemcsak megkóstolhatják, hanem el is sajátíthatják az angol ételkülönlegességek elkészítését.
Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban