eur:
388.83
usd:
362
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Álomházat vásárol a hollywoodi sztár - képekkel

Anglia egyik legelőkelőbb házára vetett szemet Nicolas Cage. Az Oscar-díjas színész a tárgyalások utolsó szakaszában van, így szinte biztosra vehető, hogy megszerzi a 4 millió fontra (majd 1,5 milliárd forint) taksált ingatlant Bath-ban.

Chatham őrgrófjának egykori otthona öt emeletet, valamint egyebek mellett öt fürdőszobát, hat hálószobát és egy belső úszómedencét foglal magában.

A mintegy 840 négyzetméteres belső térhez hatalmas kert tartozik, nem véletlen tehát, hogy ezt a házat tartják a legelőkelőbbnek Bath The Circus nevű, a XVIII. században kiépült utcájában. Képeket ide kattintva láthat.

A 43 éves Nicolas Cage ingatlancége intézi az adásvételt, a Hancock Park Real Estate portfoliójába már most is több Los Angelesi épület, egy németországi kastély és egy bahamai sziget tartozik.

A leendő szomszédok megerősítették, hogy az amerikai színész költözik az utcájukba, de szerintük egyelőre nem véglegesítették az üzletet. Azt is tudni vélik, hogy Nicolas Cage nem akar állandóan új szerzeményében élni.

Az utóbbi időben Bath a világ egyik legfelkapottabb települése lett, sorban állnak a milliomosok, hogy házat vehessenek itt.

Az utóbbi két évben több ingatlan is gazdát cserélt, de a vélhetően tetemes vételárat egyik esetben sem hozták nyilvánosságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×