eur:
397.38
usd:
360.28
bux:
72123.85
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Hasznos lehet, ha vásárolni visszük a kisgyermekeket

A kutatók szerint nem feltétlenül az a leghasznosabb a kisgyermekek számára, ha ellátjuk őket játékok sokaságával. Fejlesztőbb lehet, ha például elvisszük magunkkal őket bevásárolni.

A kicsik környezetének mindenképpen ingergazdagnak kell lennie, de ezt nem akkor érjük el, ha számtalan játékot veszünk a gyermekeknek - állapította meg egy kutatás, amely a brit kormány megrendelésére készült.

A dokumentum szerint többet jelenthet, ha a gyermekeket elvisszük a parkba vagy egy üzletbe. Ezek a gyermekek ugyanis később jobban beilleszkednek a közösségekbe, és ügyesebben használják például a ceruzát vagy az evőeszközöket.

Nagyon hasznos a gyermekek számára a szülőkkel való interakció. A felmérés készítői szerint a könyvek vásárlásánál sokkal többet jelent, ha a szülők felolvasnak számukra.

A tanulmányt szülők és gyermekek megkérdezésével készítette a londoni neveléstudományi intézet.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 07:58
×
×
×
×