eur:
388.49
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Karibi tengerjáró jégpályával és víziparkkal

Törölközőt és fürdőruhát szinte minden ember vinne magával egy Karib-tengeri utazásra. Azok azonban, akik kedvelik a tengeri hajóutakat, változtathatnak a szokásaikon, és magukkal vihetik a korcsolyájukat és a golfütőjüket is. A világ legnagyobb hajóján ugyanis műjég és golfpálya is van.

A Liberty of the Seas - amely jelenleg a brit partoknál horgonyoz - 160 ezer tonnát nyom, és a szórakoztatás szempontjából többet nyújt a rajta tartózkodóknak, mint egy város.

A műjég és egy kilenclyukú miniatűr golfpálya mellett egy mászófal is helyet kapott rajta, valamint egy bokszring is.

Ha az út során vihar tör ki, és a tengerben nem lehetne fürdeni, akkor sem kell félretenni a fürdőruhát, az utasokat ugyanis egy vízipark is várja.

Akik más jellegű szórakozásra vágynak, azok számára épült a hajó színháza és kaszinója. A hajó építői még esküvők és lakodalmak megrendezésére is felkészültek.

A luxushajó 1.360 fős személyzete 3.643 embert tud kiszolgálni. A tengerjáró majdnem 70 méterre emelkedik ki a tengerből, az utasok 15 emeletet használnak.

A luxushajó - miután átszeli az óceánt - a jövő hónapban, Miamiból indul első útjára. Egy kilencnapos karibi utazás két ember számára négyezer fontba, azaz több mint másfél millió forintba kerül majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×