INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

vizsgálat

2019.06.25. 06:27

Kettős élelmiszerminőség - itt van Brüsszel ítélete

Nincsenek bizonyítékok arra, hogy kelet-nyugati megosztottság alakult volna ki az élelmiszeripari termékek minőségében, az eltérő összetételű, de azonos vagy hasonló csomagolású áruk előfordulása nem mutat egyértelmű területi mintázatot - írta hétfői jelentésében az Európai Bizottság.
2019.05.30. 15:51

Hajóbaleset: újabb érdekes részletek a Hableányról

Nem voltak szélsőséges időjárási körülmények a hajóbaleset idején, de ha úgy ítélik meg, hogy bármi veszélyezteti az utasokat, megszakították volna a városnéző kirándulást - mondta az InfoRádiónak az elsüllyedt hajót üzemeltető Panorama Deck Kft szóvivője. Tóth Mihály kiemelte: a baleset miatt már kihallgatta a cégvezetést a rendőrség, de belső vizsgálatot is indítottak.
2019.05.27. 20:54

Így vizsgáztak az iskolai kirándulóbuszok

Nyolc iskolai kirándulóbusz esetében állapítottak meg hiányosságokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közúti ellenőrei 48 gyermekszállító busz ellenőrzésekor, de csak két járművet kellett műszaki vizsgára berendelni - közölte a minisztérium.
2019.05.04. 10:10

Probléma akadt a Boeing-baleseteket vizsgáló ellenőrökkel

Az amerikai szövetségi légiforgalmi hatóság (FAA) biztonsági ellenőrei nem végezték el a vitatott és egyelőre a forgalomból kivont Boeing 737 MAX típusú repülőgépek ellenőrzéséhez szükséges tanfolyamokat - közölte pénteken a hatóság vezetője egy szenátusi meghallgatáson.
2019.04.25. 07:23

Felkészült a gigabírságra a Facebook

A Facebook bejelentette, hogy hárommilliárd dollárt különített el büntetésre, amelyet a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) szabhat ki rá magántitkok megsértése és adatok engedély nélküli kiszolgáltatása miatt.
2019.04.19. 19:20

Trump keményen bírálta a Mueller-jelentést

"Marhaságoknak" minősítette a Mueller-jelentésben szereplő, rá vonatkozó egyes megállapításokat pénteki Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018