INFORÁDIÓ
2021. április 23. péntek
Béla

vizsgálat

2021.04.21. 07:11

Beépített rasszizmussal vádolják a jogvédő Amnesty Internationalt

Saját belső vizsgálata rendszerszintű rasszizmussal és diszkriminációval vádolja a világ egyik legelismertebb emberi jogvédő szervezetét. Az anyag szerint az Amnesty International kisebbségi munkatársait nem léptetik elő és sértő módon bánnak velük.
2021.04.15. 14:30

Eljárás indult a félmilliárdos Faceook-adatszivárgás miatt

Vizsgálatot indított az ír adatvédelmi hatóság abban az adatszivárgási ügyben, melynek részeként több mint félmilliárd Facebook-felhasználó személyes adatai kerültek illetéktelen kézbe, illetve érhetők el most is az interneten.
2021.02.03. 15:07

Fontos részletek derültek ki az AstraZeneca vakcinájáról

A The Lancet című tekintélyes orvosi folyóiratban előzetesen publikált eredmények megerősítik, hogy a Covid-19 Vaccine AstraZeneca biztonságos és hatékony a koronavírus-betegség megelőzésére. Az Egyesült Királyságban, Brazíliában és Dél-Afrikában végzett klinikai vizsgálatok során nem tapasztaltak súlyos vagy kórházi ápolást szükségessé tevő megbetegedést a vakcina első dózisának beadása utáni 22. napot követően.
2021.01.09. 19:37

Újabb meglepő dolgokra derült fény a kutyákról – videó

Annak ellenére, hogy a kutyák hallása kiváló, mégsem figyelnek a szavak közötti különbségekre, ha csak egy beszédhangban térnek el – ezt állapították meg magyar kutatók. Az is kiderült, hogy milyen értelmi szintűek lehetnek emberi léptékben a kutyák.
2021.01.08. 16:30

Górcső alá került a fővárosi önkormányzat – erre jutott a számvevőszék

Az Állami Számvevőszék elvégezte a fővárosi önkormányzatot és a kerületi önkormányzatokat osztottan megillető bevételek 2020. évi megosztásáról szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálatának ellenőrzését. Budapest Főváros Önkormányzata 2020. évi forrásmegosztási rendeletalkotása megalapozott, szabályozott és szabályszerű volt. A 2021. évi forrásmegosztás során korrekció érvényesítése nem indokolt.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018