INFORÁDIÓ 
2020. január 17. péntek
Antal, Antónia

magyarország

2020.01.12. 10:17

Ezért nem sürgős a magyar euróbevezetés

Jelenleg egyik politikai oldal sem sürgeti a magyar eurócsatlakozást, a monetáris politika pedig 26 éve nem látott módon támogatja a gazdaságpolitikát. Emellett megfontolandó érv, hogy bár a csatlakozás makrogazdasági feltételeit többé-kevésbé tudnánk teljesíteni, a valutaövezeten belüli protekcionizmus miatt nem feltétlen hozna egyértelmű gazdasági sikert az euró bevezetése.
2019.12.17. 12:22

Meglepő, melyik uniós listán lett harmadik Magyarország

Novemberben az alacsony bázisadat miatt nőtt a forgalomba helyezett személygépkocsi száma az Európai Unióban az előző évihez képest az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA kedden publikált kimutatása alapján.
2019.12.03. 08:47

Újabb magyar vereség a női kézilabda-vb-n

A magyar válogatott 25-24-re kikapott Montenegró csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság keddi játéknapján, így veszélybe került továbbjutása.
2019.11.26. 15:28

Segítséget nyújt egymásnak Szlovákia és Magyarország egy esetleges gázválság idején

Szlovákia és Magyarország megállapodott arról, hogy segíti egymást egy esetleges gázválság idején – tájékoztatott Peter Žiga szlovák gazdasági miniszter Szijjártó Péter magyar külügyminiszterrel folytatott hétfői megbeszélése után. A tárgyalásra szlovák oldalon, a Nagykürtösi járásbeli, felsőzellői kompresszorállomáson került sor.
2019.11.25. 16:08

Új autópályák építését sürgette Semjén Zsolt

Magyarország és Románia stratégia érdeke az észak-déli tengely erősítése, a határ menti autópályák kiépítése, a vasúti összeköttetések biztosítása, valamint annak támogatása, hogy magyar-román közös vállalatok ki tudjanak jutni harmadik országok piacaira is - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Magyar-Román Tagozata megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen hétfőn Békéscsabán.
2019.11.21. 21:40

Rangos testületbe tér vissza Magyarország

Az UNESCO általános konferenciájának 40. ülésszakán lezajlott szavazás eredményeként Magyarországot beválasztották a szervezet végrehajtó tanácsába, az ország ezzel tízéves távollét után tér vissza a nagy presztízzsel bíró testületbe - közölte Paczolay Máté, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke.
2019.11.19. 13:57

Az év meccse éhes magyarokkal és harapós walesiekkel

Walesben jobban tartottak a bakui Eb-selejtezőtől. mint a magyarok elleni utolsó fellépéstől. Pedig a tét ugyanakkora: amelyik csapat este nyer, résztvevője lesz a 2020-as Európa-bajnokságnak. A döntetlennek csak a szlovákok szurkolnak. Helyszíni beszámolónk Cardiffból, ahol 20.45 órakor kezdődik a sorsdöntő összecsapás.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018