eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Man with axe
Nyitókép: sanjeri/Getty Images

Lelőttek egy baltás férfit, szurkolókra támadt rá

Nagyszabású rendőri akció volt vasárnap délben a hamburgi Reeperbahnon. Egy baltával felfegyverkezett férfit a rendőrök a Silbersackstraße közelében lőttek le.

Az elkövetőnek állítólag egy Molotov-koktél is volt a hátizsákjában – írta meg a Bild alapján az Index.

A Lengyelország–Hollandia Európa-bajnoki mérkőzés előtti hollandiai szurkolói felvonuláson 40 ezer szurkoló ünnepelt békésen.

Délután fél egykor a rendőrségnek kellett intézkednie egy randalírozó férfival szemben, aki

a szurkolói tülekedés közepette fejszével támadt szurkolókra és rendőrökre egyaránt.

A rendőrök először paprikasprayt használtak a támadó ellen, majd lőfegyvert alkalmaztak. A hatóságok szerint az egyik rendőr először figyelmeztető lövést adott le, hogy megállítsa a támadót, viszont ezután több „éles” lövést adtak le, amíg a férfi végül a földre esett.

A hatóságok azt közölték, hogy a férfi az incidens után orvosi ellátást kapott, további részleteket viszont nem árultak el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 20. 13:09
×
×
×
×