eur:
396.69
usd:
370.07
bux:
0
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
Nyitókép: Pixabay

Áramütés - Több ember meghalt egy ráckevei gyümölcsösben

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Áramütés miatt egy 44 és egy 47 éves férfi meghalt, hárman pedig megsérültek egy ráckevei gyümölcsösben péntek kora délután - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A tájékoztatás szerint két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyebben sérült férfit a helyszínen elláttak.

Egyelőre tisztázatlan, mi okozta az áramütést - írta a rendőrség.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: Izrael háborúba kezdhet a Hezbollah ellen, de nem biztos, hogy megnyeri

Tálas Péter: Izrael háborúba kezdhet a Hezbollah ellen, de nem biztos, hogy megnyeri

Újabb katonai akciót indíthat Izrael, miután hadserege közölte, jóváhagyta a műveleti terveket egy libanoni offenzívához. Korábban a külügyminiszter már jelezte: hamarosan döntés születhet a libanoni Hezbollah terrorszervezet elleni háborúról. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docensét kérdeztük.

Német mentőakció Pekingben: béketárgyalás a vámháború árnyékában

Dél-Koreát és Kínát érintő kelet-ázsiai látogatásra indult Robert Habeck német gazdaági miniszter. A szöuli vizit udvariassági látogatásnak tűnhet a pekingihez képest, ahol a miniszter a német gazdaságot érintő fontos kérdésekről egyeztet. Mindenekelőtt az elektromos autók importjáról, amit az ázsiai nagyhatalom és az Európa Unió közötti vámháború fenyeget.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×