eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

Kegyetlen leszámolás történt egy miskolci áruház parkolójában

A rendőrség szerint egy elhúzódó vitás helyzet vezetett a halálos tragédiáig, melynek során egy 36 éves férfi brutálisan megölt egy másik, 76 éves férfit. Az elkövetőt azonosították és elfogták.

Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves miskolci férfival szemben - írja közleményében a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint 2024. június 11-én 9 óra 20 perc körül Miskolcon, a Kiss Ernő utcán az egyik áruház parkolójában

előzetes szóváltást követően egy férfi kalapáccsal bántalmazta idősebb ismerősét, majd autójával elütötte, elsodorta áldozatát, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt. A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfi őrizetbe vételét, majd letartóztatásának indítványozását tervezi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×