eur:
395.14
usd:
368.35
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Pixabay

Gyümölcsfák alá rejtette a fiatal fiú holttestét - lépett a bíróság

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság pénteken azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott, majd meggyilkolt és kirabolt egy 17 éves fiút a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rétközberencs külterületén.

A Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy a nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi május 13-án délután a település egyik kocsmájában találkozott a fiatalkorú sértettel, majd onnan együtt távoztak.

A gyanúsított egy kieső gyümölcsös közelében el akarta venni a sértettől cipőjét és mobiltelefonját, emiatt vita alakult ki közöttük. Ennek során a férfi több alkalommal egy karóval fejen vágta áldozatát, majd a nyakára tekert pólóval megfojtotta - ismertette Szim-Resán Dalma.

Hozzátette, a támadó elvette a sértett cipőjét és mobiltelefonját,

a holttestet pedig a gyümölcsfák alatt rejtette el.

A szóvivő megjegyezte, a büntetett előéletű gyanúsítottal szemben másik büntetőeljárás is folyamatban van szintén erőszakos, személy elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×