eur:
390.27
usd:
365.31
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Prescription medication is strewn about, with pill bottles in the deep background.
Nyitókép: Darwin Brandis/Getty Images

Rendőrkézen a szegedi drogbanda - videó

A kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat a drog elosztása közben fogták el a rendőrök.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akcióban három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden 2024. március 26-án este - olvashatjuk a police.hu-n.

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai lakóházban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×