eur:
395.17
usd:
368.12
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

Akcióba lendültek a fővárosi rendőrök, 58 ember kezén kattant a bilincs

Ötvennyolc körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szervezésében tartott rendőrségi akcióban.

A police.hu oldalon szerdán azt írták: körözött emberek felkutatása és elfogása miatt szervezett akciót a BRFK március első felében.

A nyomozók a VI., a XVII., valamint a XX-XXIII. kerületi rendőrkapitányságok munkatársaival közösen 530 körözési eljárást elemeztek.

Az adatok kiértékelésnek eredményeként március 18-ig 58 embert fogtak el – volt, akit Pilisvörösváron, illetve Érden – többi között rablás, zsarolás, emberkereskedelem, garázdaság, csalás és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt keresték őket – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×