eur:
388.96
usd:
363.49
bux:
68119.76
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Vérbosszútól tartva kétbusznyi készenléti rendőr jelent meg egy halálra késelt fiú temetésén

A 18 éves fiatal édesanyjával és testvérével látogatta meg nagymamáját Tiszanánán, ahol egy nagyobb csapat felfegyverkezve rájuk támadt. A fiút leszúrták és édesanyja karjaiban meghalt.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, néhány héttel ezelőtt hatalmas verekedés alakult ki két család között Tiszanánán és a nagy összetűzésben késsel megszúrtak egy 18 éves fiatalt, aki a helyszínen belehalt sérülésébe, míg két másik férfit sebesülten szállítottak kórházba.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 54 éves besenyőtelki férfi két nappal később feladta magát a rendőrségen, azonnal őrizetbe vették. Emberölés és életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás vele szemben. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt több ember ellen is vizsgálódnak.

A heol.hu azt írja, a 18 éves fiatal temetését hétfőn tartották Erdőtelken. Mint kiderült, édesanyjával és testvérével azért utazott Tiszanánára, hogy meglátogassák a nagymamát. Az udvaron voltak, amikor egy körülbelül 15 fős társaság felfegyverkezve rájuk rontott, egyikük kést rántott és a fiúba döfte, aki édesanyja karjaiban halt meg.

A család azt állítja, nem a magát feladó férfi az igazi gyilkos, a valódi tettes szerintük még szabadon van.

Őket azonban elmondásuk szerint folyamatosan figyelik a hatóságok, hétfőn a temető környékét két busszal érkező készenléti rendőrök lepték el, a család bosszújától tartva. A meggyilkolt fiú édesanyja szerint naponta járőröznek a házuk előtt a tragédia óta.

A 18 éves fiú testvére elismerte, hogy közzétett a Facebookon egy live videót, amiben bosszút esküdött. Ez a felvétel akkor készült, amikor a megkéselt fiatalt megpróbálták újraéleszteni a mentősök. A család szerint csak első felindultságból, nagy fájdalmat érezve készült a videó, nem akarnak további bajt, nincs szó semmiféle bosszúhadjáratról,

csak azt akarják, hogy a fiú igazi gyilkosa kerüljön börtönbe.

A Heves Vármegyei Rendőr Főkapitányság sajtószóvivője azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a készenléti rendőrség az ő kérésükre látott el megerősítő szolgálatot a temetésen, Erdőtelken.

„A gyilkos szabadlábon van, minket megfigyelnek. Egyre inkább azt érezzük, mintha hergelni akarna minket a rendőrség, hogy tényleg történjen valami” – mondta a lapnak a családfő, József.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi- Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi- Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Moszkva ma bejelentette: orosz kézre került a donyecki Berdicsi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×