eur:
390.94
usd:
365.92
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Door handle
Nyitókép: Photographer, Basak Gurbuz Derma

Hatalmas fogással távozott a tolvaj egy budapesti lakásból - videó

Vitte például a kocsikulcsot és így a kocsit is, amivel aztán később ütközött.

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség indítványa alapján letartóztatásba került egy 24 éves férfi, aki pár héttel ezelőtt, egy IX. kerületi társasház egyik lakásából műszaki cikkeket, készpénzt, valamint indítókulcsot, és ezáltal a sértett ház előtt parkoló autóját is eltulajdonította – amivel nem sokkal később egy másik autónak ütközött.

A megalapozott gyanú szerint, a gyanúsított férfi 2023. július 18-án bejutott egy IX. kerületi társasház egyik emeleti lakásába - amelynek ajtaja nem volt kulcsra zárva - és onnan két laptopot, mobiltelefont, valamint több tízezer Ft készpénzt tulajdonított el. A gyanúsított emellett magával vitte a sértett társasház előtt parkoló, mintegy 4 millió Ft értékű gépkocsijának az indítókulcsát is, amivel kinyitotta az autót, majd beült, és azzal elhajtott.

A férfi nem sokkal később, az V. kerületben, az eltulajdonított gépkocsival egy parkoló járműnek ütközött, amelyet követően kiszállt az autóból, és elhagyta a helyszínt.

A lopás bűntettével megalapozottan gyanúsítható férfi elfogatóparancs alapján került kézre.

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását indítványozta, amit a bíróság elrendelt.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×