eur:
388.97
usd:
363.36
bux:
68112
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Élete végéig "ülve" gondolkodhat tettén a kazincbarcikai apagyilkos

Az áldozat egy lakásban élt fiával és annak élettársával

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a kazincbarcikai férfit, aki 2021 márciusában megfojtotta idős, mozgáskorlátozott édesapját.

A törvényszék keddi közleményében azt írta, hogy a sértett egy lakásban élt fiával és annak élettársával; 2021. március 16-án este egy társasággal a lakásukban italoztak, majd - miután a vendégek távoztak - a férfi levetkőztette apját és betette a fürdőkádba, száját és orrát befogta és addig szorította, amíg az idős férfi megfulladt. A férfi ezt követően a szomszéd társasházban kért segítséget.

A bíróság a vádlottat különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte. A férfi legkorábban 30 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra.

A törvényszék a büntetés kiszabásakor súlyosító körülményként vette figyelembe azt, hogy a cselekményt ittas állapotban, közeli hozzátartozója sérelmére követte el. Az ítélet nem jogerős, ellene a vádlott és védője fellebbezett, az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×