eur:
394.24
usd:
370.29
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
fotó: szlovák rendőrség
Nyitókép: szlovák rendőrség

Átúszta a jéghideg Ipolyt az embercsempész, ez lett a veszte

Embercsempészt üldöztek a magyar rendőrök Letkésnél. Furgonjával balesetet okozott, majd menekülése közben átúszta jéghideg Ipolyt. Ez lett a veszte.

Letkésen, a szlovák határ közelében, egy magyar rendszámú furgont üldöztek a magyar rendőrök. A járműben migránsok utaztak, ezért akarták megállítani. A menekülő kisteherautó a faluban egy családi ház kerítésének ütközött, alaposan megrongálva azt.

Ekkor az embercsempész sofőr kiugrott a járműből és eltűnt. A magyar hatóságok 32 szíriait találtak bezsúfolódva a gépjárműbe. Őket őrizetbe vették, miközben megállapították, hogy a csodával határos módon egyikőjük sem sérült meg az ütközésben.

Az esetről a szlovák rendőrség számolt be, nem véletlenül. A magyarok ugyanis riasztották őket, mert a településen sehol sem találták a férfit, és már ekkor arra gyanakodtak, hogy valahogy átjutott Szlovákiába.

Így is történt. Az illető átúszta a jéghideg Ipolyt, amely itt a határt jelenti, és egy bokorban kucorgott. Mint kiderült, annyira átfázott, hogy már szinte mozdulni sem tudott. Mentőt kellett hozzá hívni.

Az adminisztrációs munka után a férfit a magyarok vették őrizetbe, miután a szlovákok a határra szállították, egyben nyomozást indítottak embercsempészet miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×