eur:
394.3
usd:
369.49
bux:
65655.58
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Prison bunk with shallow depth of field to prison bars over windows
Nyitókép: Mark Meredith/Getty Images

Az életfogytiglannál is súlyosabb büntetést kért az ügyészség VV Fanni támadójára

A közismert valóságshow-hősnő megöléséért 2022 nyarán életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott egy 35 éves férfi. A védők felmentésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

A Fővárosi Főügyészség 2019 októberében emelt vádat egy akkor 35 éves, dunaújvárosi férfivel szemben minősített emberölés miatt. Tavaly nyáron törvényszék a vádlottat bűnösnek mondta ki nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettében, amelyért őt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte azzal, hogy a szabadságvesztésből legkorábban 25 év elteltével bocsátható majd feltételes szabadságra.

Az ítélet megállapítása szerint a férfi 2017. év során pénzzavarba került, azonban költekező életmódját nem akarta feladni. A későbbi sértett – egy valóságshow-ból ismert (VV Fanni) és örömlányként jól kereső fiatal nő – ismerősén keresztül megtudta, hogy az a lakásán jelentősebb mennyiségű készpénzt tart, amit plasztikai műtétre tett félre.

A gyilkos 2017. november 20-án, mint kuncsaft kapcsolatba lépett a fiatal nővel, és felment a lakására. Ekkor történt a bűncselekmény.

A vádlott a holttestet, valamint a sértett értékeit tartalmazó kézi táskáját, illetve egy női ruhákkal telerakott bőröndöt – a sértett elutazásának látszatát keltve – a mélygarázsban lévő bérelt autójához vitte és ott annak hátsó ülésére rakta. Később a fővárosban egy elhagyatott helyen

a holttestet a jármű csomagtartójában tette.

Másnap reggel a szalkszentmártoni bányatavak közelében a vádlott a Duna-partra hajtott járművével és a sértett holttestét a Dunába dobta, más kérdés, hogy a holttest azóta sem került elő.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a vádlott terhére a feltételes szabadságra bocsátás későbbi időpontban történő meghatározásáért, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve a határozat hatályon kívül helyezése érdekében jelentettek be fellebbezéseket.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a napokban a Fővárosi Ítélőtáblához benyújtotta az ügyész súlyosításra irányuló fellebbezését fenntartó indítványát - áll az ügyészség közleményében.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×