eur:
393.38
usd:
368.16
bux:
65885.93
2024. április 24. szerda György
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

Nem ízlett a halászlé, ebből hatalmas verekedés lett - videó

Egy házaspár kifogásolta a bajai levest, emiatt keveredtek összetűzésbe a pincérrel.

Ha Baján jár az ember, biztosan nem hagyja ki az ottani halászlét. Idén augusztusban azonban másként alakult egy halászlé fogyasztás, mint szokott – írja Magyarország Ügyészsége a Facebook-oldalán.

A vádirat szerint a házaspár gyermekével egy bajai étteremben halászlét rendelt. A feleség kifogásolta a leves minőségét a felszolgálónál, emiatt vitába keveredett vele. Amikor a felszolgáló elkezdte a tányérokat leszedni, a nő a halászlével teli tányért a felszolgáló arcába öntötte.

Ezután vonakodva kiment az étteremből, miközben hangosan fenyegetőzött. Az addig az asztalnál ülő férj ekkor hirtelen felállt, a felszolgálóra rontott, majd dulakodni kezdtek. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért, és megpróbálta megrúgni a sértettet. Végül az alkalmazottak a konyhába menekítették a kollégájukat. A feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket.

A Bajai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt most vádat a házaspár ellen.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×