eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Körözött férfit fogtak el Záhonyban – harcolni indult Ukrajnába

A francia állampolgárságú férfi ellen gyilkosság miatt adtak ki európai elfogatóparancsot.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre kedden este 8 óra körül egy 27 éves francia állampolgár. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben, a francia hatóság emberölés elkövetése miatt adott ki ellene európai elfogatóparancsot. A záhonyi rendőrök a körözött férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Police.hu oldal beszámolója szerint a külföldi férfi a rendőröknek azt nyilatkozta, hogy katonai múlttal rendelkezik, és harcolni utazott volna Ukrajnába. A rendőrök a férfi autójából három kést foglaltak le, emiatt közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel visszaélés szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A rendőrség a továbbiakban felveszi a kapcsolatot a körözést kibocsátó francia hatósággal.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×