eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: BKK

Dühében sörösüveget hajított a buszsofőrnek – videó

A 26 éves vádlott még tavaly nyáron, egy újbudai megállónál került szóváltásba.

A vádirat szerint a vádlott – két ismerősével – 2020. július 4-én hajnalban, a XI. kerületi Budafoki út és Hengermalom út kereszteződésénél található buszmegállóban ittasan szállt fel a 901-es számú éjszakai buszra. Mivel érvényes menetjegyük, illetve bérletük nem volt és ittasak is voltak, ezért a buszvezető közölte, hogy nem utazhatnak a buszon.

Emiatt a vádlott és a buszvezető között szóváltás alakult ki, aminek során a sofőr a busz ajtaját megpróbálta becsukni, amit azonban a vádlott megakadályozott, a busz ajtaját szétfeszítette, majd a járműről lelépett. Ezután a kezében tartott sörösüveget a buszvezető fülke üvegének dobta, ami ennek következtében széttört.

A vádlott ugyan távozott a helyszínről, de nem sokkal később a hatóság emberi megtalálták – olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a 26 éves férfit garázdaság vétségével vádolja és arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével járjon el. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság egy korábbi, más ügyben – szintén garázdaság miatt – kiszabott a próbára bocsátást szüntesse meg és a vádlottal szemben halmazati büntetésül közérdekű munka büntetést szabjon ki. A vádlott jelenleg más ügyben letartóztatásban van.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×