eur:
396.37
usd:
369.64
bux:
70540.06
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: ugyeszseg.hu

Egy járókelő fékezte meg a baltás garázdát – videó

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be.

A vádirat szerint az elkövető 2020. február 12-én Győrszemere községben a járdán haladt ittas állapotban gyalogosan, a kezében tartott baltával hadonászott, valamint érthetetlenül kiabált. A férfi végül egy ingatlan bejárati kapuját egyszer célzottan megütötte, amivel 30 ezer forint kárt okozott.

A férfi ezt követően is tovább hadonászott a baltával, amit végül egy járókelő vett el tőle és dobta a földre. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette, a videó az ügyészség oldalán látható.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a garázda, büntetlen előéletű férfival szemben a Győri Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, a lefoglalt baltát, mint az elkövetés eszközét kobozza el – zárul a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

Címlapról ajánljuk
Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül
"Kötelesség"

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×