INFORÁDIÓ
2021. június 19. szombat
Gyárfás

letartóztatás

emberölés

felgyújt

elásta

tatabánya

Marad a hűvösön a főnöke megölésével és felgyújtásával gyanúsított férfi

Marad a hűvösön a főnöke megölésével és felgyújtásával gyanúsított férfi

Infostart

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a letartóztatás meghosszabbításról döntött.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a sértettnél alkalmi munkavállalóként dolgozott.

2020. április 12-én az esti órákban Tatabányán a gyanúsított és a sértett szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított több alkalommal megütötte a fején a munkaadóját, aki a bántalmazás következtében a helyszínen elhalálozott. Ezt követően a gyanúsított a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte a sértett holttestét, és azt a sértett tatai tanyájára szállította.

Ott a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A gyanúsított cselekménye emberölés bűntettének megállapítására alkalmas – olvasható Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. május 19. napján elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Majd a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szőkés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a tanúk jogellenes befolyásolásának a veszélye.

A főügyészség indítványának a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája helyt adott és a férfi letartóztatását 2021. július 19. napjáig meghosszabbította.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018