eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Forrás: police.hu

Szerelmi bánatában túl nagy sebességgel autózott, rossz vége lett

Kidöntötte a korlátot Kecskemét belvárosában, de megállás nélkül továbbhajtott. A rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították a jobbkormányos autóját.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai azonosították azt az autóst, aki 2021. március 12-én este kidöntötte a kiskörúton az út és a járda közötti korlátot – írja a police.hu.

Bár hivatalos feljelentés vagy állampolgári bejelentés nem érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, a megyeszékhelyi rendőrség egy közösségi portálon terjedő felvétel alapján hivatalból indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy autóval kidöntött egy korlátot a Piaristák terén. A Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a környék térfigyelő kameráinak a felvételeit lefoglalták és elemezték, így kiderült, hogy

a rongálást vélhetően egy jobbkormányos autóval követték el.

A járművet és sofőrjét a rendőrök 2021. március 18-án azonosították és megtalálták. A 42 éves kecskeméti férfi a meghallgatásakor beismerte tettét a rendőröknek. Elmondta, hogy szerelmi bánatában kocsikázott a városban, melynek során a kiskörúton nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a Jókai utca és a Piaristák tere kereszteződésében lesodródott az útról. Az autós nekiment az utat és a járdát elválasztó fém korlátnak, és miután azt kidöntötte, megállás nélkül továbbhajtott. A felelőtlen manőver következtében a kocsi minden oldala megrongálódott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a férfivel szemben eljárást indított, és vizsgálják az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×