eur:
394.42
usd:
365.17
bux:
65543.59
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Police.hu

Egy nő brutálisan összeverte kolléganőjét egy dombóvári munkahelyen

A Dombóvári Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves döbröközi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy 45 éves dombóvári nő tett feljelentést kollégája, egy 23 éves döbröközi lakos ellen, aki 2020. június 3-án a délutáni órákban munkahelyükön előzetes szóváltást követően hajánál fogva lerántotta őt a földre, majd több alkalommal ököllel arcon ütötte.

Az ütlegelés következtében a 45 éves sértett súlyosan megsérült. A Dombóvári Rendőrkapitányságon az eset kapcsán büntetőeljárást indítottak. A 23 éves döbröközi nőt gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető részben elismerte felelősségét a verekedés kapcsán.

A dombóvári rendőrök az eljárás során a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×