eur:
394.29
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Egy zsinór volt a gyilkos fegyver, az élettárs lehetett a tettes

A férfi úgy érezte, meg akarja csalni a párja.

Emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy férfival szemben, aki zsinórral megfojtotta élettársát, majd a holttestet egy félkész ház alagsorába rejtette - közölte a vádhatóság csütörtökön.

A Szabó Ferenc főügyész által jegyzett közlemény szerint "a nagyon féltékeny természetű" férfi gyakran veszekedett élettársával, mivel úgy sejtette, hogy meg akarja őt csalni.

Egy ilyen veszekedés másnapján, 2019. augusztus 10-én reggel a nő elhatározta, hogy elhagyja a férfit, és ezt telefonon a lányának is jelezte. Miután a nő közölte a férfival, hogy el akar tőle költözni, az a földre lökte, és egy zsinórral megfojtotta.

A férfi egy megtévesztő sms-t írt a sértett nevében a lánynak arról, hogy a házban talált pénzt magához véve elhagyja a férfit, és majd jelentkezni fog

- részletezte a kommüniké.

Ezután a férfi kikapcsolta a sértett telefonját és elment dolgozni, majd este a nő holttestét a szomszédos - épülőfélben lévő - ház alagsorába vitte, ott elásta, majd a sértettel közösen lakott házból is elköltözött.

A sértett lánya később édesanyja eltűnése miatt bejelentést tett. 2019. november 27-én találták meg a holttestet tetemkereső kutya segítségével.

A megyei főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyben az elkövetővel szemben, aki letartóztatásban várja a bírósági eljárást.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×