INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

újrónafő

posta

betörés

Rejtélyes postarablás Újrónafőn

Rejtélyes postarablás Újrónafőn

Infostart

Profi tolvajok dolgoztak a térfigyelő kamerákat semlegesítették, a bankautomatát szétvágták.

Sok újrónafői háztartásban szembesültek azzal hétfőn reggel, hogy nem működik a vezetékes telefon, az internet és a kábeltévé. A községháza épületében lévő postára ugyanis betörtek: több millió forintot vihettek el, rongáltak és több kábelt is elvágtak.

Az újrónafői községháza épületében működő postára még hétfőre virradóra ismeretlenek betörtek. Az épületbe hátulról törtek be, a zárakat felfeszítették – írja a Kisalföld.

A tettesek rendelkezhettek szakértelemmel, mert a hivatal melletti oszlopon több kábelt elvágtak (köztük az internethez, a kábeltelevízióhoz és a vezetékes telefonhoz tartozókat is), így a térfigyelő kamerák nem rögzítették a történteket. Szintén a hozzáértésükre utal, hogy a bankautomatát is tudták, hogyan kell felvágni. Abból több millió forintot vihettek el.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes(ek) ellen, de nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adott

A Magyar Posta sem árulta el, hogy pontosan mekkora kárt okoztak a tettesek és mennyi pénzt vittek el, mivel az ügyben rendőrségi nyomozás van folyamatban.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018