eur:
392.44
usd:
367.14
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Így néz ki egy százmilliós drogfogás - videó

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 44 kilogramm amfetamint foglaltak le két férfitől.

Felmerült a gyanú, hogy két férfi Dunakeszin, egy családi házban amfetamint állít elő azért, hogy azt később eladják. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály kollégái, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői közreműködésével február 5-én délután Dunakeszin elfogták a két férfit, mielőtt elhajtottak volna a csomagtartóban lévő, több mint 39 kilogramm amfetaminnal - olvasható a rendőrségi portálon.

A nyomozók az Audi típusú autóval együtt

lefoglalták a csomagtartóban talált félkilós adagokra osztott, 97 millió forint értékű amfetamint.

A rendőrök ezután kutatást tartottak a házban, illetve több helyszínen is, ahol további öt kilogramm amfetamint, a kábítószer előállításához használt szereket, mobiltelefonokat, több százezer forint készpénzt és egy Mercedes típusú autót is lefoglaltak.

A felderítők így 44 ezer adagnál is több kábítószert vontak ki a forgalomból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a 42 éves tiszabábolnai férfit és társát, a 46 éves csömöri férfit kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×