INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 29. kedd
Mihály

m3-as autópálya

rendőrség

dobálás

Életveszély az M3-ason, dinnyével támadtak

Életveszély az M3-ason, dinnyével támadtak

Infostart

Romlott dinnyével és kavicsokkal dobott meg három járművet két fiatal az M3-as autópálya vajai felüljárójáról, ezért most vádat emelt ellenük az ügyészség.

A két ,18 és 19 éves fiú 2018. augusztus elején egyik éjjel elhatározták, hogy gépkocsival kimennek az M3-as autópálya Vaja közelében lévő felüljárójára, és kavicsokkal megrongálnak néhány alattuk elhajtó járművet. Első alkalommal egy kamion szélvédőjét repesztették be, majd két nap múlva egy személygépkocsi volt az áldozat,.

Három nap múlva éjjel ismét megjelent a két fiatal a felüljárón, és egy romlott dinnye darabjaival céloztak meg egy kamiont, amelynek a pótkocsiját találták el. Csak a közelben figyelő rendőrök zavarták meg őket, de a két fiatal a rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, autójukkal elhajtottak a helyszínről, így őket rövid idő múlva a lakásukon fogták el a járőrök.

A büntetlen előéletű vádlottak beismerő vallomást tettek, és a kárt is megtérítenék, vállalva a közvetítői eljárást, de az ügyészség szerint ilyen súlyos bűncselekmények esetén elengedhetetlen a bírósági eljárás és a büntetés kiszabása. Ezért a Nyíregyházi Járási Ügyészség arra tett indítványt a bíróságnak, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje a vádlottakat, sőt a bűncselekmények elkövetéséhez saját gépkocsiját használó vádlottat tiltsa el a közúti járművezetéstől.

Nyitókép: ugyeszseg.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018