eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Lövöldözés egy pécsi rendezvényközpontban

Üvegeket dobáltak, bántalmazták egymást, majd kés és gáz-riasztó fegyver is előkerült Pécsett, az Expo Centerben kialakult vita során.

A rendőrségre vasárnap hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, az Expo Centerben lövöldöznek. Egy 21 éves , valamint egy 24 éves helyi férfi keveredett vitába korábbi nézeteltérés miatt egy többfős családdal. A 21 éves férfi egy gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott, de nem sérült meg senki.

A helyszínre érkező rendőrök nyolc férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra. Megállapították, hogy a rendezvényterem folyosóján a két férfi szóváltásba keveredett a velük haragban álló család tagjaival. A vita közben a társaság tagjai üvegeket dobáltak a két férfi felé, majd a két fél között tettlegességre is sor került, amely során a 24 éves férfit egy késsel lábon szúrták. A 21 éves társa által leadott lövések sérülést nem okoztak, de a dulakodás során mindkét férfi megsérült.

A nyomozók négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat őrizetbe is vettek. A 21 és a 24 éves, valamint egy 32 éves férfi ellen garázdaság, míg egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság – írja a bama.hu.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×