INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

pénzváltó

rablás

rendőrség

Pénzváltós rablás - menekülnek a támadók, részleteket közölt a rendőrség

Pénzváltós rablás - menekülnek a támadók, részleteket közölt a rendőrség

Infostart

Október 7-én reggel Debrecenben, az egyik bevásárlóközpont parkolójában megtámadták egy pénzváltó alkalmazottjait.

A három támadó megszerezte a sértetteknél lévő készpénzt, majd negyedik társukkal együtt egy kék színű Skoda Superb típusú gépkocsival elmenekültek. A nyomozás adatai szerint az elkövetők német, illetve litván rendszámokat használtak a járművön - közölte a rendőrség.

A 24.hu úgy tudja, hogy több millió forintot zsákmányoltak, s a rendőrök az egyik debreceni lakótelep parkolójában találták meg a rablók által használt kocsit.

police.hu
police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azokat, akik a képen látható gépkocsit felismerik, azzal vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, illetve azokat a magán és egyéb szállásadókat, akiknél három-négy, feltehetően külföldi férfi, Debrecenben, vagy annak környékén megszállt 2019. október 3. és október 7. között, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén!

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018