eur:
395.1
usd:
371.8
bux:
66349.37
2024. április 16. kedd Csongor

Fejlemények a budapesti fegyveres rablás ügyében

Zsákmány nélkül maradt a rabló.

Kedden késő estig helyszíneltek a rendőrök a főváros XVII. kerületében a Borsó utcában egy lakberendezési áruháznál. A hírről a Rákosvidék Facebook-oldala számolt be, ők azt írták, hogy a járókelők elmondása szerint meghiúsult fegyveres rablás történt.

Az esttel kapcsolatban a hvg.hu megkérdezte a rendőrséget. A válasz szerint kedd este 18 óra 45 perckor érkezett bejelentés az ügyeletükre, hogy egy Borsó utcai áruházba egy férfi bement, és kezében fegyverrel, vagy annak utánzatával az alkalmazottaktól a bevételt követelte.

A férfi a követelést követően a helyszínt értékszerzés nélkül önként elhagyta, a BRKF fegyveres rablás kísérlet miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Az elmúlt években többször is felmerült már, hogy Tajvant egy elsöprő kínai invázió fenyegeti, ennek pedig már a lehetséges időpontjai is felmerültek. Számos írás foglalkozott azzal, hogy katonai szempontból milyen lehetőségek vannak, azonban sokkal kevesebb vette górcső alá, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolna egy esetleges háború. A The Diplomat elemzése most az ukrajnai háborút példának véve elemezte a lehetséges forgatókönyveket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×