eur:
393.87
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Őrizetben a magyarországi tömegszerencsétlenséget okozó román sofőr - megrázó videó

A rendőrök őrizetbe vették azt a román sofőrt, aki megalapozottan gyanúsítható a tömegszerencsétlenség okozásával.

Egy férfi egy román rendszámú kisbusszal és az általa vontatott trélerrel közlekedett 2018. június 24-én 13 óra 30 perc körül a 42-es főúton, Biharkeresztes irányába. A román sofőr nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó gépkocsitól, és amikor az lassított, a férfi a kisbusszal fékezett, majd elvesztette uralmát a járműve, valamint a tréler irányítása felett. A román rendszámú kisbusz áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szlovák rendszámú személygépkocsival, majd a kisbusz egy román rendszámú személyautónak is nekiütközött.

A pótkocsi a mikrobuszról leszakadt, felborult és az úttest közepén állt meg.

A balesetben két román utas életveszélyes, a szlovák sofőr súlyos, míg másik hat román és egy szlovák utas könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a 39 éves román sofőrt gyanúsítottként kihallgatták.

Vele szemben, szakértők bevonásával tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vétele mellett folytatja a vizsgálatot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×