INFORÁDIÓ 
2020. február 24. hétfő
Szökőnap

dózsa györgy úti gázoló

őrizet

kórház

Hihetetlen helyen töltötte az őrizetet a Dózsa György úti gázoló

Hihetetlen helyen töltötte az őrizetet a Dózsa György úti gázoló

InfoRádió

Fogda helyett egy fővárosi kórházban töltötte idejét őrizetbe vétele után M. Richárd, aki külön kórtermet is kapott. A Dózsa György úti gázoló ügyében másodfokon döntött a bíróság.

A Bors értesülései szerint a Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő baleset gyanúsítottja, M. Richárd nem a rendőrségen töltötte az időt, amikor augusztus 19-én, szombaton őrizetbe vették. A lap úgy értesült, hogy a kabriós férfit 

a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászatának B részlegére vitték

azon a hétvégén. Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. Az informátor szerint a kezelése a kórház rendszerében nem szerepel, az érkezését és a távozását sem vitték be a gépbe, noha csak hétfőn engedték ki, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték.

A Péterfy Sándor utcai kórház főigazgatója, dr. Sásdi Antal azt mondta, ilyen esetet említő jelentést egyik belgyógyászati osztályról sem kapott az elmúlt napokban, és a rendőrség sem reagált a hírre.

A Zoom.hu arról ír, hogy a másodfokú bíróság kedden döntött arról, hogy maradhat-e házi őrizetben a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottja, de a Fővárosi Törvényszék addig nem kommunikál az ügyben, amíg az érintett felek meg nem kapták a végzést. A lap szerint a végzést nem rendőrök kézbesítették, hanem postán kézbesítették a házi őrizetben lévő férfinak, amiből arra lehet következtetni, hogy a másodfokú bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018