eur:
390.93
usd:
365.43
bux:
68166.52
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Megkéseltek egy tizenéves lányt Balinkán

Életveszélyesen megkéselt egy tizenhat éves lányt hétfő este Balinkán egy 47 éves férfi, akit a helyszínen elfogtak a rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Kelemenné Mészáros Erika elmondta, hétfő este nyolc órakor egy 16 éves lány autóbusszal utazott Székesfehérvárról Balinkára, majd miután a buszról leszállt, egy férfi cigarettát kért tőle. Mikor a lány a kérést visszautasította, a férfi késével hasba szúrta.

A szóvivő tájékoztatása szerint a bejelentést követően kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a késelő férfit, majd előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A nyomozók a 47 éves kemecsei N. Antalt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×