eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Szappant sikkasztott a raktáros

Több mint hárommillió forintot érő folyékony szappant tulajdonított el egy 37 éves raktáros, akit december 23-án este tetten értek a járőrök - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.

Léber Gabriella elmondta: a biztonsági őrnek tűnt fel, hogy a tatabányai cégnél raktárosként dolgozó oroszlányi férfi egy kisteherautóba nagy mennyiségű árut pakol, majd elhajt a telephelyről. Az őr utánajárt, hogy kollégája be van-e osztva aznap estére, van-e kiszállítás a késő esti órában. Miután egyértelművé vált, hogy bűncselekmény történt, a biztonsági őr értesítette a rendőrséget.

Időközben a raktáros visszatért a telephelyre és újra "feltöltötte" volna járművét, de a rendőrök tetten érték és elfogták. A férfi ezután megmutatta azt a tatabányai garázst, amelyben ott volt a korábban eltulajdonított 3240 doboznyi folyékony szappan, és elfogták azt is, aki az árut megrendelte.

Az oroszlányi férfi ellen sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja, társa ellen pedig orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×