eur:
390.83
usd:
365.19
bux:
68272.4
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Aczélt újabb meccs manipulálásával gyanúsítják

Aczél Zoltán labdarúgóedzőt az eddigi két, siófoki után egy újabb, ezúttal egy REAC-mérkőzés eredményének manipulálásával gyanúsítják a nemzetközi fogadási csalások kapcsán.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az a meccs, amellyel bővült a gyanúsítás, egy 2008 első felében lejátszott Ligakupa-találkozó volt, s akkor a REAC csapatát irányította a tréner. Hozzátette, a mérkőzés elvesztéséért 100-110 ezer forintot ígértek neki és több játékosának, s az összeget - miután megfelelően alakult az eredmény - meg is kapták a találkozó után.

Fazekas arról is beszámolt, hogy Aczél Zoltán panaszt jelentett be az újabb gyanúsítással szemben, folytatólagos kihallgatása során pedig tagadta az elkövetését.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×