eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Figyelmeztető lövés akadályozta meg egy pénzintézet kirablását a Balatonnál

Megpróbáltak kirabolni egy pénzintézetet Gyenesdiáson hétfő délelőtt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A Zalai Hírlap online kiadása szerint a biztonsági őr figyelmeztető lövést adott le.

A rendőrség rövid közleménye szerint a bűncselekményt követően a zalai rendőrök több helyen is ellenőrzőpontot állítottak fel, a megyei rendőr-főkapitányság pedig megindította a nyomozást. A rendőrség nem kívánt több információval szolgálni.

A Zalai Hírlap online kiadásának információja szerint ugyanazt a takarékszövetkezeti fiókot próbálta kirabolni most egy álarcos férfi, mint amelyiket július elején egyszer már kiraboltak. Annak a támadásnak az elkövetője azóta nem került rendőrkézre.

A támadó ezúttal is fegyverrel vagy annak tűnő tárggyal tért be a fiókba, de a biztonsági őr résen volt, figyelmeztető lövést adott le, mire a rabló elmenekült.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×