eur:
393.83
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Vádemelési javaslat az Il Ferro ügyében

Vádemelési javaslattal zárta le nyomozást az Il Ferro-ügyben a vám- és pénzügyőrség - írja az Index. A portál a Független Hírügynökségre hivatkozva arról számolt be, hogy az iratanyagban a többi között sikkasztás, üzletszerűen elkövetett csalás és több száz rendbeli pénzmosás szerepel.

Az autóreklámokkal foglalkozó Il Ferro nevű cég ellen 2007-ben indult nyomozás, amikor kiderült, hogy nem fizetett azoknak, akiknek korábban pénzt ígért, ha kocsijaikra bizonyos reklámokat helyezhetnek fel.

A nyomozás később más cégekre is kiterjedt, mert a gyanú szerint a társaságok között tisztázatlan eredetű, nagy összegű pénzek mozogtak. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: az ügynek 7 gyanúsítottja van, köztük az Il Ferro, illetve az egymással szoros kapcsolatban álló cégek vezetői. Az ügynek több száz sértettje van, akiket összesen százmilliós kár ért.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×