eur:
395.32
usd:
368.34
bux:
72288.23
2024. július 2. kedd Ottó
Fotó: Infostart
Nyitókép: Fotó: Infostart

Rosszul lett a magyar sztárzenész felesége a repülőn - Mága Zoltán levelet írt

Rosszul lett Mága Zoltán felesége egy Törökországba induló repülőn. Leszálltak, de ezért három órán át várakozott a többi utas. A közismertt zenész elnézést kért, és kompenzálta a repülőn maradókat.

Mága Zoltán hegedűművész és felesége Törökországba utazott volna, azonban a művész felesége rosszul lett a repülőn. így a Sun Express járatának kapitányát Mága Zoltán a startolás félbeszakítására kérte, hogy le tudjon szállni családjával a repülőről - írja a Blikk.

A gép ezek után hosszasan várakozott, hiszen a csomagot is le ki kellett hozni a raktérből. Az eset után Mága Zoltán levelet írt közösségi oldalán. Ebben leírta, hogy pontosan mi történt és elnézést kért az utastársaitól.

A levél

"Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről.

Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára.

A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy

a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre.

Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!"

A levélből az is kiderült, hogy felesége egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonukban pihen a gyermekeivel együtt.

Végül mindenkinek jó nyaralást kívánt Mága Zoltán.

Fotónk illusztráció, egy Törökországba induló másik repülő látható rajta.

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Ha Joe Biden helyett új jelöltet állítanának a demokraták, az példátlan lenne az amerikai elnökválasztások történetében – mondta Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritusa, külpolitikai szakértő. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az elnökjelölti vita következményeiről, a lehetséges forgatókönyvekről és a Donald Trump elleni perek jelentőségéről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×