eur:
390.72
usd:
358.59
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Giorgia Meloni új olasz miniszterelnök a kormányáról tartott bizalmi szavazás előtt az olasz parlamenti felsőház, a szenátus római üléstermében 2022. október 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Peri

Különvált élettársától az olasz miniszterelnök

Elváltak az útjai Giorgia Meloninak és élettársának, Andrea Giambrunónak. Meloninak és a tévés Giambrunónak van egy hétéves kislánya, Ginevra.

Olaszország miniszterelnöke, Giorgia Meloni majdnem tíz év után szakított az élettársával, Andrea Giambrunóval - írja a vg.hu a Politico alapján.

Állítólag az volt a gond, hogy a férfi nyíltan flörtölt egy tévés kolléganőjével. Meloni szerint azonban a kapcsolatuk még régebb óta megromlott, a búcsúnak viszont most jött el az ideje.

Az olasz jobboldali politikus a közösségi oldalán is bejelentette ez, de van egy érdekes mondata is. Eszerint a 7 éves lányuk úgy szereti az anyját, és az apját, ahogy "én nem tudtam szeretni az enyémet". Ennek érdekében pedig megpróbál jóban maradni gyermeke apjával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos angol oldalán megjelent az a jelentés, amit Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének címzett az elmúlt hetekben megejtett, orosz-ukrán háború lezárását célzó egyeztetéseiről. Ebben amellett érvel a kormányfő, hogy az EU-nak új fejezetet kellene indítania, hogy megteremtse a feltételeket egy ideiglenes tűzszünethez és/vagy béketárgylások megkezdéséhez.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×