eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Giorgia Meloni új olasz miniszterelnök a kormányáról tartott bizalmi szavazás előtt az olasz parlamenti felsőház, a szenátus római üléstermében 2022. október 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Peri

Különvált élettársától az olasz miniszterelnök

Elváltak az útjai Giorgia Meloninak és élettársának, Andrea Giambrunónak. Meloninak és a tévés Giambrunónak van egy hétéves kislánya, Ginevra.

Olaszország miniszterelnöke, Giorgia Meloni majdnem tíz év után szakított az élettársával, Andrea Giambrunóval - írja a vg.hu a Politico alapján.

Állítólag az volt a gond, hogy a férfi nyíltan flörtölt egy tévés kolléganőjével. Meloni szerint azonban a kapcsolatuk még régebb óta megromlott, a búcsúnak viszont most jött el az ideje.

Az olasz jobboldali politikus a közösségi oldalán is bejelentette ez, de van egy érdekes mondata is. Eszerint a 7 éves lányuk úgy szereti az anyját, és az apját, ahogy "én nem tudtam szeretni az enyémet". Ennek érdekében pedig megpróbál jóban maradni gyermeke apjával.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×