eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 20:  Britney Spears and Sam Asghari attend the 2019 Daytime Beauty Awards at The Taglyan Complex on September 20, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images)
Nyitókép: Tommaso Boddi/Getty Images

Harmadik gyermekét várja Britney Spears

Az énekesnő nemrég szabadult a hosszú gyámság alól.

Britney Spears amerikai popénekes harmadik gyerekét várja egy Instagram-bejegyzés szerint.

A rajongók gratuláltak Spearsnek, aki posztjában azt írta, vett egy tesztet, miután partnere, Sam Asghari a hasára tett vicces megjegyzést.

A 40 éves énekesnő korábban megosztotta, hogy "családot szeretne" 28 éves fitneszmodell partnerével.

A hétfői bejelentés több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mely az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

A pár szeptemberben tartotta az eljegyzését, a popsztár azzal viccelődött, hogy a lánykérés már "rég esedékes" volt - írta a The Guardian online kiadása.

Az Instagram-posztban Spears azt írta: "Olyan sokat fogytam, hogy elmehessek Mauira, most meg visszahízzom. Azt gondoltam, mi történt a hasammal? A párom azt mondta, ugyan, csak ételterhes vagyok. Csináltam is egy terhességi tesztet, gyerekem lesz".

Spearsnek két fia van, Sean és Jayden, akiknek nevelésén volt férjével, Kevin Federline-nal osztozik.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×