INFORÁDIÓ
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta

zala

búvár

tűzoltó

lada

Autó, amelyet a Zala folyóból emeltek ki tűzoltók Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.

Húsz éve feküdt a lopott Lada a Zala folyó mélyén a Kis-Balatonnál, most kihúzták – fotók

Infostart

Arra gyanakszanak, hogy egy 90 évek végén ellopott autóról van szó.

Ipari búvárok találtak rá egy több mint húsz éve ellopott autóra a Zala folyóban, a balatonhídvégi híd közelében.

Zalavár, 2021. augusztus 31.
Tűzoltók és búvárok egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.
MTI/Varga György
Tűzoltók és búvárok egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat. MTI/Varga György

Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta: ipari búvárok munkavégzés közben bukkantak rá a Zala folyóban, mintegy három méteres mélységben egy személyautóra. A balatonhídvégi híd közelében talált jármű kiemeléséhez Zalaegerszegről érkezett a helyszínre egy speciális mentőegység, amelyik csörlővel vontatta a folyópartra a kocsit.

Zalavár, 2021. augusztus 31.
Tűzoltók egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.
MTI/Varga György
Tűzoltók egy autó kiemelésén a Zala folyónál Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat. MTI/Varga György

Az MTI helyszíni információi szerint a vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.

Zalavár, 2021. augusztus 31.
Tűzoltók kiemelnek egy autót a Zala folyóból Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat.
MTI/Varga György
Tűzoltók kiemelnek egy autót a Zala folyóból Zalavár közelében 2021. augusztus 31-én. A vízből kiemelt Lada vélhetően egy az 1990-es évek vége felé ellopott autó, amiben a kiemelésekor nem találtak emberi maradványokat. MTI/Varga György

A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megerősítette az MTI értesüléseit és fotókat is közölt Facebook-oldalán:

Egy újabb posztjukban pedig pontosították az évszámot: úgy tudják, körülbelül 1997 óta kereste a rendőrség a Ladát.

Nyitókép: MTI/Varga György
A címlapról ajánljuk

Rusvai Miklós rendet vág

Kell-e méretni az emlékeztető vakcina előtt? Mire lehet következtetni az értékekből, ha méret...
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018