eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Facebook

Egy sárga kóbor kuka Nyíregyháza legnagyobb rejtélye

Egyszer csak ott termett egy fehér kocsi mellé tapasztva.

Az internetezők csak találgatják, milyen alapon és merre megy az a sárga szelektív kuka, amely a napokban többször rejtélyes módon változtatta a helyét - derül ki a Szon.hu cikkéből.

Egy nyíregyházi Facebook-csoportban bukkant fel egy sárga kukáról szóló kép, ami "hozzábújt" egy fehér Suzukihoz hétfőn. A fotó készítője azt írta, ez a látvány fogadta reggel, és fogalma sincs, hogyan kelhetett életre ez a kuka. Beindultak a találgatások, meglepően nagy vitát kavart a kép. A hozzászólók egy része a szélre gyanakszik a kuka szállítójaként, ám egy másik jól értesült kommentelő azt írja, ennek a kukának két közeli fal között van a helye, az L alakú helyre pedig nem fúj be úgy a szél, hogy egy kukát kivigyen.

"Hideg volt és összebújtak"

- ezt már egy szellemesebb hozzászóló jegyezte meg, a rá reagálók szerint pedig nem kell meglepődni, ha hamarosan "kiskukák" - vagy szemétszállító autók - lesznek a környéken.

Egy kukás is hozzászólt az eszmecseréhez, aki megállapítja: "látszik, hogy az a kuka direkt lett odarakva", de nem a kukások voltak, őket ugyanis felveszi a kukásautó kamerája. A kukás szerint az autótulajdonos egy rosszakarója lehetett.

Kisvártatva egy következő posztnál előkerült egy férfi, aki az autó tulajdonosaként jelzi, hogy ez nem volt vicces, komoly kár keletkezett a dologból - majd fel is kínálja a hírekbe - a Szon.hu-ra - került autóját eladásra, "híres autó" jeligére.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×