eur:
392.29
usd:
366.97
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A díszpolgári címmel kitüntetett Mészöly Kálmán volt válogatott labdarúgó, szövetségi kapitány a Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén az Újvárosháza dísztermében 2018. június 19-én. Idén az elismerő címben nyolcan részesültek.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Nagy műtét vár Mészöly Kálmánra

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya azt mondja, felkészült a beavatkozásra.

Nehéz időszakon van túl a magyar foci ikonikus alakja, a 77 éves Mészöly Kálmán az utóbbi időben sokat betegeskedett, de már jobban érzi magát, ugyanakkor vár még rá egy szívműtét, ami elkerülhetetlen, de azt mondja, hogy felkészült rá.

A 61-szeres magyar válogatott labdarúgó otthon, családja körében nézte a világbajnokságot, a Blikknek azt mondta, összességében tetszettek neki a mérkőzések, bár a spanyol csapat, amelynek drukkolt, hamar kiesett. A döntőben a horvátoknak szurkolt, sajnálja, hogy elbuktak a franciákkal szemben.

Mészöly Kálmán örömmel beszélt arról, hogy a Géza fia Győrben vállalt munkát, bízik abban, hogy az ETO az irányításával felkerül az NB I-be.

A magyar válogatott új szövetségi kapitányáról, Marco Rossiról Mészöly Kálmán azt mondta, majd idő eldönti, hogy jó választás volt-e, ugyanakkor úgy véli, inkább fiatal magyar edzőknek kellene bizonyítási lehetőséget adni a válogatottnál is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×