eur:
394.38
usd:
370.26
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Új információk Mészöly Kálmán állapotáról

Mészöly Kálmán, a Vasas legendája túl van a súlyos műtéten, és már otthonában lábadozhat – írja a Nemzeti Sport.

Az egykori világválogatott labdarúgót súlyos gyomorpanaszok miatt megműtötték a László Kórházban a múlt héten.

„Szerencsére, minden rendben van, apu jól viselte mindazt, ami vele, körülötte történt. Az orvosok megnyugtattak bennünket, a szervezete jól reagált a meglehetősen komplikált beavatkozásra, úgyhogy sikeresnek ítélték a műtétet” - mondta fia, Mészöly Géza.

Mészöly Kálmán immár otthon gyógyul, s lefogyva ugyan, de a körülményekhez képest jókedvűen várja, hogy végre túl legyen az elmúlt hónapok nehézségein.

„Nem volt étvágyam, és bizony alaposan lefogytam. Eltűntek az izmok a lábamról, de most újra mozogni kezdek. Vissza kell nyerni az erőmet, az életkedvemet. Szerencsére gyógyszert sem kell szednem, ellenben egy étrendkiegészítőt igen. Csodálatos, hogy végre itthon lehetek. Újra van étvágyam, szép lassan talán megint a régi leszek, ám nem csak ezért szurkolok, hanem a Vasas bennmaradásáért is...” - mondta a Nemzeti Sportnak.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×